Επιμέλεια μετάφρασης

Η επιμέλεια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι οποιασδήποτε μετάφρασης αναλαμβάνει το γραφείο μας. Προσφέρεται, όμως, και ως αυτόνομη υπηρεσία. Η επιμέλεια είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για κείμενα τα οποία πρόκειται να δημοσιευτούν, να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς λόγους ή να κατατεθούν σε κάποιον δημόσιο φορέα.

Κατά την επιμέλεια των κειμένων που μεταφράζονται από το γραφείο, ελέγχεται η μετάφραση σε αντιπαραβολή με το αρχικό κείμενο από δεύτερο επαγγελματία πέραν του αρχικού μεταφραστή, ώστε να διασφαλίζεται ότι αυτή πληροί τα ανάλογα ποιοτικά κριτήρια και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη ένα κείμενο που έχει συνταχθεί ή μεταφραστεί σε κάποια από τις γλώσσες εργασίας μας, και έχετε αμφιβολίες για το περιεχόμενο, τη δομή και τη δυνατότητα δημοσίευσης ή χρήσης του, μπορούμε να αναλάβουμε την επιμέλεια του κειμένου σας, δίνοντας έμφαση στη διόρθωση ορθογραφικών, γραμματικών και συντακτικών αστοχιών, και διασφαλίζοντας ότι το κείμενο θα έχει το επίπεδο ύφους και τον τόνο που απαιτείται αναλόγως με τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Πάντα με σεβασμό στο πρωτότυπο ύφος του κειμένου, σας προτείνουμε τις κατάλληλες αλλαγές και προσαρμογές.

Τα βασικά κριτήρια βάσει των οποίων αξιολογούνται τα κείμενα και προτείνονται οι αλλαγές είναι τα εξής: γραμματική και συντακτική ορθότητα, ορθογραφία και στίξη, γλωσσική καταλληλότητα, ακρίβεια και συνέπεια.

Για αρχεία που είναι προϊόν ηλεκτρονικής σελιδοποίησης, ελέγχουμε επίσης μια σειρά μορφολογικών στοιχείων, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η μορφή και η κατανομή του μεταφρασμένου κειμένου και των γραφικών στις σελίδες είναι όμοια με αυτή του αρχικού.

Για να μάθετε περισσότερα, καλέστε μας στο 2431075519 ή πατήστε εδώ και θα σας στείλουμε την προσφορά μας το ταχύτερο δυνατό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλέστε μας στο 2431075519 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας στείλουμε μια δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που χρειάζεστε.

Επιλέξτε ένα αρχείο από τον υπολογιστή σας
 Ιακωβάκη 15 & Βενιζέλου, Τρίκαλα 42100
  Τηλέφωνο 2431075519  Φαξ 2431075519
Ε-mail info@translationer.gr