Μετάφραση ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την πρώτη, και πολλές φορές τη μοναδική εντύπωση που αποκομίζουν οι πελάτες για την επιχείρησή σας, το επάγγελμά σας, ακόμη και για εσάς τους ίδιους. Στις μέρες μας, η αγορά αγαθών και υπηρεσιών, η πραγματοποίηση κρατήσεων και η αναζήτηση του κατάλληλου επαγγελματία από το διαδίκτυο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να επεκτείνετε τις πωλήσεις των προϊόντων σας διεθνώς ή ζείτε σε μια πολύγλωσση κοινότητα και θέλετε να διευρύνετε την καταναλωτική σας βάση, εμείς μπορούμε να:

  • Μεταφράσουμε, και όπου χρειάζεται, να προσαρμόσουμε γλωσσικά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε να μεταδώσετε το μήνυμα που επιθυμείτε στο καταναλωτικό κοινό που σας ενδιαφέρει.
  • Παραδώσουμε τα μεταφρασμένα αρχεία σας στην αρχική τους μορφή (html, xml κ.λπ.), καθώς έχουμε τη δυνατότητα  να διαχειριζόμαστε πολλούς τύπους αρχείων, εξοικονομώντας σας έτσι χρόνο και χρήμα.
  • Προσαρμόσουμε κατάλληλα τα γραφικά στα οποία εμπεριέχεται κείμενο, σε συνεργασία με έμπειρους γραφίστες.
  • Αναλάβουμε τη διαδικτυακή επιμέλεια του δικτυακού σας τόπου πραγματοποιώντας μια σειρά γλωσσικών, μορφολογικών και λειτουργικών ελέγχων και παρέχοντάς σας μια αναλυτική αναφορά με όλες τις προβληματικές περιοχές.
  • Σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη με άμεση μετάφραση της αλληλογραφίας σας με τους πελάτες του εξωτερικού.

Για να μάθετε περισσότερα, καλέστε μας στο 2431075519 ή πατήστε εδώ και θα σας στείλουμε την προσφορά μας το ταχύτερο δυνατό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλέστε μας στο 2431075519 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας στείλουμε μια δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που χρειάζεστε.

Επιλέξτε ένα αρχείο από τον υπολογιστή σας
 Ιακωβάκη 15 & Βενιζέλου, Τρίκαλα 42100
  Τηλέφωνο 2431075519  Φαξ 2431075519
Ε-mail info@translationer.gr