Υποτιτλισμός

Ο υποτιτλισμός αποτελεί ιδιαίτερο είδος μετάφρασης. Κατανοώντας πλήρως τόσο τις τεχνικές όσο και τις γλωσσικές ιδιαιτερότητες της οπτικοακουστικής μετάφρασης, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ελληνικών υπότιτλων είτε ενσωματωμένων στο βίντεο είτε με δυνατότητα επιλογής από τον χρήστη.

Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής υπότιτλων τόσο με βάση αρχεία με έτοιμο χρονισμό όσο και υπότιτλων ο χρονισμός των οποίων θα γίνει εξ αρχής από εμάς. Εκτός από την παραγωγή του αρχείου των υπότιτλων υπάρχει η δυνατότητα πλήρους ενσωμάτωσής τους στο βίντεο (hardcoded) γεγονός που σας επιτρέπει να ανεβάσετε απευθείας το οπτικοακουστικό σας υλικό στις ιστοσελίδες και τις διαδικτυακές σας πλατφόρμες. Ειδικευόμαστε, μεταξύ άλλων, στην παραγωγή υπότιτλων για ντοκιμαντέρ, ταινίες μικρού μήκους και εκπαιδευτικά ή διαφημιστικά βίντεο

Για να μάθετε περισσότερα, καλέστε μας στο 2431075519 ή πατήστε εδώ και θα σας στείλουμε την προσφορά μας το ταχύτερο δυνατό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλέστε μας στο 2431075519 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας στείλουμε μια δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που χρειάζεστε.

Επιλέξτε ένα αρχείο από τον υπολογιστή σας
 Ιακωβάκη 15 & Βενιζέλου, Τρίκαλα 42100
  Τηλέφωνο 2431075519  Φαξ 2431075519
Ε-mail info@translationer.gr